2011-07-25
简单厨房开左好耐我都未食过,今次见有$26学生餐就试下啦。我地去到冇其他人等位,企系门口企左阵都冇人理,咁就自己行入去叫人。有个女待应问一问我地几位,之后就木口木面叫返我地出去等,友人话呢个女待应一向都系咁,毫无服务态度可言。其实如果佢忙既话都算啦,但我见到系佢自己手脚好慢,行步路都慢过人,慢吞吞咁。落单个时,因为系学生餐所以要出示学生证。其实呢件事系正常到不得了既,但系个女待应好似差人查牌咁!真系叫左个黑椒牛肉铁板捞饭,等左ok耐,朋友既鸡扒石窝饭就好快到。石窝饭好够热!不过份量唔大,唔知系咪因为学生既关系啦。铁板捞饭就好普通,不过唔系黑椒牛肉,系黑椒汁牛肉啰!唔知系唔系我睇错menu啦。总之两个饭都系好普通既!野饮系七喜,哗杯野多冰到呀!本身个杯已经细,我谂一罐七喜可以倒到三至四杯!几啖都冇埋!其实$26既话系几抵食既,如果要我比返正价就一定no way,而且服务态度同效率有待改善!
石窝饭好够热!不过份量唔大,唔知系咪因为学生既关系啦。
总之两个饭都系好普通既!