2014-11-23 437 浏览
寻日(22-11-2014 Sat)等男友放工后去荃湾整o野,所以都o系荃湾食个晏,佢先到就o系呢间坐低先,佢要$41.00o既黑椒鸡扒饭,要中汤,加$2.00饮冻柠水,我要$42.00o既常餐,饮热柠水.o系等o既期间,我先试佢o既;中汤,汤渣中有红萝卜同唔知咩瓜,个瓜好腍,汤热同味道好浓,但小不免加o左精.而鸡扒呢,鸡皮唔脆,应该系烚熟而且冇煎过,黑椒唔辣,成个只有咸味.之后我o既常餐到o黎,首先系意式奄列同牛油方包,意式奄列里面有咩呢?先唔切开住,但一睇,已经见到馅料唔多,只有o个少少拱起o既,切开睇,有汁o既,但唔系蛋汁,馅有番茄同蘑菇,食落,蛋已全熟唔系滑,食食吓,原来馅料唔止呢两样,竟然重有红肠,乜红肠系意大利咩?咁都得?牛油方包牛油就涂得好多,多到好甘香.之后沙嗲金菇肥牛汤意粉,金菇唔多而且幼小,肥牛有四片但冇肥o既部位,意粉好腍,沙嗲汤味道亦唔算浓.最后o既热柠水,我只落一茶匙糖都好甜,正.卫生:有乌蝇.环境:上篇讲过,我o地坐卡位坐有玩o紧摇摇板o既感觉,今次重另一张卡位,唔系玩摇摇板,而系弹起.睇o黎佢o地都要整整啲卡位喇.

o系等o既期间,

之后我o既常餐到o黎,首先系意式奄列同牛油方包,

牛油方包牛油就涂得好多,多到好甘香.

之后沙嗲金菇肥牛汤意粉,

最后o既热柠水,我只落一茶匙糖都好甜,正.

卫生:
有乌蝇.

环境:
2014-11-22
$42.5 (午餐)