2024-03-24 818 浏览
之前经过都想试, 但见到好多评语都话态度恶劣😅 今日来荃湾不如试一下, 入面有些是圆枱有些是长枱, 我比安排坐圆枱, 叫店员给我餐牌, 见到都几贵, 话以鱼的今日时价, 可以拣米线或饭, 我叫左黄王鱼配米线, 原先想叫冻奶茶, 不过佢哋话依度无奶茶咖啡🤣🤣都几有趣, 之后叫左冻柠茶走甜, 隔一阵先来饮品, 然后来米线😋, 饮啖汤佢话系鱼, 但又唔系好浓, 不过好在唔腥😅, 食啖米线其实偏淋, 鱼都好鲜甜, 食得出系新鲜😘👍🥢另外有少量菜系碗入面😅 原先我有个环保袋店员叫我挂系侧边d勾, 本身印象都几好, 可惜最后收银员话我整到张单湿晒, 话我乜你敢架😆😑我心谂我放张单在枱面, 你杯野放隔离😅😅其实一定会整湿, 难到以为我系特登🤨 敢样对客人我真系第一次见😶 我同大家一样应该唔会再来了
2024-03-24
午餐