2024-10-26
🎀黄竹坑。清新绿植装修平价港式之选🎀🪄店名* #Table🔮地址* 黄竹坑香叶道11号THE SOUTHSIDE LG楼LG03号舖🔮🗾分店地区🗾 没有分店💰价钱$276 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同区推介👉地区搜寻🔍🗾#pickyme_黄竹坑剩系食呢一类👉食物类型搜寻🔍🍜#pickyme_港式➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐厅环境🎵系黄竹坑返工都要念下边度有平靓正午餐 最近黄竹坑新商场最底层开左呢间港式餐厅 都见到好多人排队光顾 整体环境比一般茶餐厅有些分别 以绿植清新感觉为主 店面睇有啲似cafe 店铺中间有一棵大树 同时有保留怀旧港式装饰 整体几舒服~🍽️食物质素🍽️食物系商场黎讲算比较平价 除左有各式港式常见饭面 下午茶更有提供burger 以及有日式乌冬等选择 以性价比为主👀评分💖💖💖💖🪄免翁牛柳 蘑菇烧汁$148铁板上真系特别有港式味道 呈上后先淋上酱汁 咋咋声吸引食欲 香气十足 呢款部位筋会较少 肉质较软淋 相对牛味较淡 仲有配上薯菜 份量颇多👍👀评分💖💖💖💖🪄广岛蚝+虾球石锅乌冬$98好少系港式餐厅见到石锅乌冬 仲可以拣鸡白汤,番茄汤或黑蒜油猪骨汤 上到黎仲滚
🪄店名* #Table
🗾分店地区🗾 没有分店
💰价钱$276 (2人)
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎵餐厅环境🎵
🍽️食物质素🍽️
🪄免翁牛柳 蘑菇烧汁$148
🪄广岛蚝+虾球石锅乌冬$98
好少系港式餐厅见到石锅乌冬 仲可以拣鸡白汤,番茄汤或黑蒜油猪骨汤 上到黎仲滚紧热辣辣 如果冬天食就更加满足拉😍入面既海鲜好肥美新鲜 蚝带鲜味 虾球爽脆 乌冬就比较软身 汤汁浓郁
🪄饮品-热朱古力&热华田 跟餐半价+$10/1
饮品发挥正常
(5个💖为最高)
✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整体评级⚜️