2024-02-26
💛Padron Peppers平时真系唔会就咁食辣椒但见到有埋芝士🧀就试吓啦!有埋芝士所以就唔会好辣但芝士奶味就重少少🤗💛Seafood Pappardelle中文就是海鲜阔条面有得似西班牙海饭咁😍海鲜有4款有虾🦐带子鳕鱼同蚬🤭汁系番茄酱所以都唔会觉得好滞😜💛Ham Croquettes 呢个一见到个名已经要叫黎食了🥰又系炸物又有薯仔仲有火腿一定唔会出错😚果然炸物炸得好脆而且火腿同薯仔都好夹🥔旁边还有大蒜蛋黄酱加埋一齐食真系更加正✨💛BLACK PAELLA因为叫咗海鲜阔条面所以就冇叫到西班牙海鲜饭🥘叫咗墨汁饭就唔同啲🫶🏻鱿鱼都整得几好好好咬🤩而饭入面还有西班牙辣肉肠烤灯笼椒🫑表面有蒜头蛋黄酱捞埋一齐食真系好食💦
平时真系唔会就咁食辣椒但见到有埋芝士🧀就试吓啦!有埋芝士所以就唔会好辣但芝士奶味就重少少🤗 💛Seafood Pappardelle
中文就是海鲜阔条面有得似西班牙海饭咁😍海鲜有4款有虾🦐带子鳕鱼同蚬🤭汁系番茄酱所以都唔会觉得好滞😜 💛Ham Croquettes
呢个一见到个名已经要叫黎食了🥰又系炸物又有薯仔仲有火腿一定唔会出错😚果然炸物炸得好脆而且火腿同薯仔都好夹🥔旁边还有大蒜蛋黄酱加埋一齐食真系更加正✨ 💛BLACK PAELLA