2024-02-02
琴日收工 听朋友约咗去黄金海岸食晚餐,今次我哋食Hakata concepts,餐厅有冇好多户外座位 好chill😍 不过因为我哋当日落雨所以坐唔到户外 有啲可惜 下次一定好天会再嚟🤍-酥炸北海道薯条配黑松露酱热辣辣劲香口 黑松露味劲浓厚 简直每一条都沾满晒黑松露酱👍🏻😍 一边饮酒一边食薯条,一边谈心 真系劲chill💯 -明太子忌廉乌冬明太子酱好香 沾满乌冬上,乌冬都几有口感而且佢卖相有装饰花好靓 份量都几多下两个女仔食啱啱好🤍-另外,我哋叫咗花束拼盘 有啲干果点缀,仲有风味火腿 芝士同新鲜沙律菜 沙律非常新鲜 仲有配咗个沙律酱 有阵蒜味劲香😋打卡必备💯💯-饮品方面,我哋叫咗Long Island同埋叫咗杯Mocktail outside,味道甜甜地,我好重橙汁同菠萝汁味~经典嘅Long Island,酸甜之中带有浓郁嘅酒香,风味独特,但系饮落非常顺口,饮酒嘅话绝对系必点之一-
所以坐唔到户外 有啲可惜 下次一定好天会再嚟🤍
酥炸北海道薯条配黑松露酱
明太子忌廉乌冬
明太子酱好香 沾满乌冬上,乌冬都几有口感
而且佢卖相有装饰花好靓 份量都几多下
两个女仔食啱啱好🤍
另外,我哋叫咗花束拼盘 有啲干果点缀,
打卡必备💯💯
饮品方面,我哋叫咗Long Island
同埋叫咗杯Mocktail outside,味道甜甜地,