嗌左一碗红烧肉云吞猪肚汤刀削面,红烧肉足足有两大旧另外云吞三粒(肉馅多,高质既菜肉云吞),𩠌主动另上,味道都清应该无乜味精(至少我食完都无觉得口渴)另一碗大肠热拌刀削面,大肠份量都几多,应该有十几旧,热拌上边个啲肉酱味道有啲怪怪地,唔系我地平时食开个种,但捞完又唔差既,刀削面质地超级Q😋😋单点咗口水鸡🐣,望落红油同辣都唔够,要自已加枱面上既辣椒油,但个鸡都几滑几香鸡味,只系个汁唔多似口水鸡🙈黄💛店内都有好多文宣以及收银机个边有面墙贴哂够姜既文宣卡,另外学生有野饮送!抵食⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️啲面份量劲大,正常食量应该三个人嗌两碗岩岩好!服务⭐️⭐️⭐️⭐️啲姐姐态度都几友善,有讲有笑咁价钱⭐️⭐️⭐️⭐️一人一个面50几蚊一定够食够饱

服务⭐️⭐️⭐️⭐️啲姐姐态度都几友善,有讲有笑咁

价钱⭐️⭐️⭐️⭐️一人一个面50几蚊一定够食够饱

口水鸡