2023-01-22 87 浏览
辣椒蟹肉汁配炸馒头$78四个炸馒头配一配辣椒蟹肉汁,炸馒头外皮微脆内暖,沾蟹肉汁令馒头湿润,成件事都好夹🍞蟹肉汁微辣,食落偏温和,大大一碗,绝对够点哂四个馒头👍🏻特级北海道带子鲜虾喇沙面 $148有两粒带子、青口、虾、鱼片同豆卜,料都几足,但虾略嫌唔够新鲜🦐喇沙汤底都几香浓,滑得黎又唔会令人觉得好渴喉,等豆卜吸埋啲汤底黎食,直头prefect 💯干炒马来虾面$98本来以为系虾子川面啲朋友,点知原来系油面嘅朋友,配埋虾、鱼片、芽菜,同埋用蛋黎炒🥚另外仲有青柠黎调味,成个feel都有啲似pad Thai🍋 芒果椰汁沙冰$42好大一杯芒果椰汁沙冰,面头就系浓厚嘅椰汁,芒果味甜得黎唔会假,亦都唔会太甜🥭沙冰饮到尾都有冰感,唔会好快变做水,但又唔会冰到有敏感牙齿问题,简单啲讲就系冰感啱啱好🧊
辣椒蟹肉汁配炸馒头
辣椒蟹肉汁配炸馒头$78