2021-04-29
第一次黎到黄大仙当然要去啬色园祠去求签🙆♀️原来附近就系黄大仙中心地点十分方便,于是同朋友去左行街!差唔多到夜晚就去食晚饭!经过附近先发现原来有和气食堂,因为之前系沙田已经食过一次令我印象深刻!所以决定再次回忆当时嘅美好🥰一到夜晚都系好多人🤣睇黎同沙田一样都系人气餐厅!设计风格都系日式设计,餐具都好精致💫火焰左口鱼边牛油果沙律⭐️呢个配搭好新鲜,黑松露酱加牛油果沙律真系绝配令人感到好清新,左口鱼入口即化鱼油好丰富,昧道很好!军舰5点⭐️有海胆,三文鱼籽,香葱拖罗碎,蟹膏甜虾,蟹膏帆立贝!价钱只需要$98😍 CP值超高,海胆鲜甜有小许海水味好好食,蟹膏咸香加上甜虾口感一流,一样推介令人好满足!4点刺身盛⭐️有三文鱼,章红鱼,广岛蚝,甜虾!刺身肉质鲜甜爽口,丰满大只😋电击鸡翼炸薯条⭐️鸡翼原来系涷食第一次新尝试令我一试难忘😋甜甜辣辣好开胃,而且肉质有咬口,薯条炸到金黄酥脆!脆脆烧三文鱼皮⭐️味道不错食落脆卜卜,好适合送酒🤣紫薯鲜奶⭐️牛奶味香甜可口加入紫薯不错的配搭!宇治金时⭐️抹茶味浓入口顺滑!宇治抹茶芭菲⭐️抹茶味好浓郁带点少许苦涩味,麻薯烟烟韧韧口感丰富,底部有红豆蓉同粟米片,全部配搭好味推介😋
一到夜晚都系好多人🤣睇黎同沙田一样都系人气餐厅!
设计风格都系日式设计,餐具都好精致💫
火焰左口鱼边牛油果沙律⭐️
军舰5点⭐️
4点刺身盛⭐️
有三文鱼,章红鱼,广岛蚝,甜虾!刺身肉质鲜甜爽口,
丰满大只😋
电击鸡翼炸薯条⭐️
脆脆烧三文鱼皮⭐️
味道不错食落脆卜卜,好适合送酒🤣
紫薯鲜奶⭐️牛奶味香甜可口加入紫薯不错的配搭!
宇治金时⭐️抹茶味浓入口顺滑!
宇治抹茶芭菲⭐️