2021-04-19
💛💛💛101台式休闲餐厅💛💛💛去开青衣城又想食台湾嘢,食依间就最啱啦👍🏻。唔系好使等位非常之好,入到去坐得好舒服,光猛得来所有嘢都好干净。两个人食所以冇嗌太多,原来份量都好够好饱🥰。无骨香辣三杯鸡肉操饭三杯鸡有少少辣,不过都可以接受嘅,唔洗饮水既辣😂。鸡肉肉质唔鞋,最紧要无骨🥰。个饭超多汁,多汁得黎又唔系好咸☺️。饭既份量都唔少,对得住个价钱!盐酥鸡(小)因为唔想太热气,所以我哋净系嗌咗细份盐酥鸡,两个人食又岩岩好㖞🤪。炸得好香脆,下次唔怕热气就直接嗌大份先得🥰。盆栽特浓朱古力珍珠最钟意食台式嘢既时候,饮有珍珠嘅饮品。呢杯啲珍珠好烟韧,上面啲碎碎好正😍。如果大杯啲就更好,因为真系好好饮,好快就饮完🤪。沙茶鸡髀肉小火锅(加咗两碟谷饲肥牛)份量好足够,本身仲谂住个小火锅咁平,应该唔够两个人食,我哋仲额外嗌多咗两碟肥牛🤪。小火锅同牛肉嘅份量都好多,我地两个人真系抱住个肚咁走🤣。
无骨香辣三杯鸡肉操饭
盐酥鸡(小)
盆栽特浓朱古力珍珠
沙茶鸡髀肉小火锅(加咗两碟谷饲肥牛)