2021-08-14
💛💛💛Tony’s Hell💛💛💛好耐以前已经好想食,不过次次Walk in都冇位,今次就预早打电话去订位😌。如果想海鲜或扒,订位时要讲定。我一去到就明点解,餐厅座位少,大概坐到四至五枱客左右,所以预早问定为咗唔浪费食物👍🏻。双子座沙律(带子刺身 玉子豆腐 罗马生菜 红毛菜 百香果醋 )$128预视到我地食块扒会有啲heavy,所以我哋嗌左份沙律,成份沙律都好新鲜,带子一粒开两边,爽爽地好食啵😚。啲菜绝无苦涩味,我系个啲少少苦都唔食既人,依份沙律所有菜都可食用🤪。第一次食沙律会食到玉子豆腐,呢本身仲担心怪怪地,但又无咩问题几夹㖞😛。酱酒赤贝 $180男朋友知我钟意食赤贝,如果系我未必会嗌,因为真系几贵😂。新!鲜!好爽!绝无滑潺潺个啲海鲜黏液,加上有好多蒜头,成件事好开胃,以前菜黎讲一流😍。海盐和牛肉眼扒 $438我哋主要食咗块扒,两个人share一块大扒来讲,价钱都算中等。牛扒嘅调味唔错,好食,值得嘅😍。煎得好好,逼晒啲油出黎,食落有牛香味,又唔会成口油!伴碟嘅蕃茄仔都妈食😛,粒粒都好Juice,咬落去有爆浆嘅感觉,好似大型三文鱼子咁样🤣。黑糖裸麦面包配忌廉芝士 $20本身冇谂住嗌,但
酱酒赤贝 $180
海盐和牛肉眼扒 $438
黑糖裸麦面包配忌廉芝士 $20
本身冇谂住嗌,但一来无淀粉质落肚唔惯,二来隔离枱encore左几个,咁我地紧系唔执输又食埋一份😌。好好食!个包暖粒粒架,cream cheese系面包上面溶化,令到面包好滑😍。我地两个人食左两大个面包,最后我哋仲挣扎左阵好唔好外卖多个返屋企食😂。
我见隔离枱有嗌到海鲜,睇落唔错,不过我冇食过唔知正唔正啦。多啲人去食嘅话抵啲,又可以试多啲野😚。如果价钱可以平少少就好啦。
埋单$865(包加一)