2021-08-27
💛💛💛KOK KOK💛💛💛最大优点系好抵食,仲要喺锦上路咁山旮旯既地方揾到间黄店💛。味道普普通通,不过不失。座位唔算多,所以可能要等等位😛。招牌卤水猪手汤面 $58份量唔系好多,啱晒女仔食😂。卤水猪手好入味,猪手既皮有少少弹牙,食落去一啲都唔硬😚。汤面就普通面一碗,平平无奇。以呢个价钱来讲有咁多肉都算唔错。最紧要系包埋饮品😍。干炒猪肉河粉 $58猪肉好大块,就咁睇图都可以见到大大块猪肉。好钟意啲河粉系大大片,阔成2cm嘅河粉😍。食落去有多款菜,平时多数都只系有菜心,依度有埋椰菜(我食既菜😂)。我觉得对我黎讲有少少咸得济,但都可以接受,始终出街食饭味道浓少少都系正常🤔。椰青 唔记得几钱🤣应该系$32我哋研究咗好耐,到底椰青上面嘅图案系点样整上去。超级好饮,一定要嗌🤩。椰青肉好嫩滑,滑到可以用饮管吸佢上嚟,。椰青冰冻,啲椰水多到会泻出嚟,就算正价嗌都值得饮😚。题外话佢系用环保饮管👍🏻埋单$148(无加一)
招牌卤水猪手汤面 $58
干炒猪肉河粉 $58
椰青 唔记得几钱🤣应该系$32
埋单$148(无加一)