2023-02-17 301 浏览
淘大越来越多野食拣,是日就黎左栢档度食,差唔多两点钟黎到,店内都几多食客,点解个个都拣bar枱坐嘅🤔见咁肚饿而个一人餐又几抵咁样,就叫呢样先,要左跟汤、海南鸡、油饭,另外再加$8蚊要杯咖啡,落完单唔使五分钟就上齐啦,劲有效率👍🥣皇牌无味精靓汤足料靓汤好鲜甜,仲唔油腻添,好好饮。唔怪之得个个坐落都话跟汤,饮完仲想饮多碗。🐓极品海南鸡个一人餐主食有几样野拣,但入得黎栢档几乎都系食海南鸡嘅,唔执输梗系叫鸡啦😁一碟份量都算多,鸡肉嫩滑,皮下无乜脂肪,食埋皮都无罪恶感😝🟢三色酱料有甜酱油、酸辣汁同姜葱蓉,个人觉得三种酱料都唔错,样样都点下黎食先。🍚鸡油香饭饭可以拣白饭同油饭,食海南鸡就梗系要配碗油饭啦,鸡油好香呀,正🤤🥬健康翠绿时菜时菜系唐生菜,配上蚝油,几好吖有条菜食下。🍬迷你雪米滋个餐仲有个饭后甜品~雪米滋一粒😆☕怡宝白咖啡工作好攰想饮杯啡,就叫左杯热咖啡,几香口,唔落糖都唔苦㖞,精神晒😊唔使加一👍

🥣皇牌无味精靓汤

🐓极品海南鸡

🟢三色酱料

🍚鸡油香饭

🥬健康翠绿时菜
时菜系唐生菜,配上蚝油,几好吖有条菜食下。

🍬迷你雪米滋
个餐仲有个饭后甜品~雪米滋一粒😆