2024-03-01
做完运动特别肚子饿, LUNCH 就来到呢间《多毛》食埋饭先走,系全港人猫比例最高猫café,地点够哂就脚又方便👍🏻餐厅都好多野食,而且都是多花款,每日新鲜制造。❤️❤️ 黑松露酱野菌忌廉汁意粉(素食) ❤️❤️呢个配搭好丰富,野菌非常爽口内里内嫩,搭配忌廉汁的丰富味道,意粉软硬适中,好好食,我食左好多。个个朋友都大赞呢个!你有无食过黑松露酱野菌忌廉汁意粉🍝?呢个素食意粉真系好正呀!一啖落去嘅时候,个酱汁既浓稠又滑溜,入口即溶,瞬间感受到黑松露嘅香气四溢🌿。再加上啲野菌嘅鲜味,真系系口腔里面爆发出一阵阵嘅鲜甜,令人食指大动👅。而且呢个意粉用嘅忌廉汁非常之香浓,完全唔会好似有啲会好死甜𠮶啲,反之,佢嘅味道平衡得宜,令人食起上嚟唔会觉得腻🤤。喺一啲素食意粉当中,我觉得佢系顶级之选👍🏻!而且,佢哋仲特别加咗啲杏仁碎上去,增加咗啲香脆嘅口感,令整体嘅风味更加丰富🥜。每次食,我都会觉得好满足,因为真系好有层次感,非常之正😋。下次你想食返啲特别啲嘅素食,记得一定要试吓呢个黑松露酱野菌忌廉汁意粉呀👌🏻!特别适合钟意尝试新口味嘅你🤗!❤️❤️ 芝士蘑菇肉酱阔条面 ❤️❤️材料有芝士,蘑菇,肉酱同埋阔面条,闻一闻,芝士
餐厅都好多野食,而且都是多花款,每日新鲜制造。 ❤️❤️ 黑松露酱野菌忌廉汁意粉(素食) ❤️❤️呢个配搭好丰富,野菌非常爽口内里内嫩,搭配忌廉汁的丰富味道,意粉软硬适中,好好食,我食左好多。个个朋友都大赞呢个!你有无食过黑松露酱野菌忌廉汁意粉🍝?呢个素食意粉真系好正呀!一啖落去嘅时候,个酱汁既浓稠又滑溜,入口即溶,瞬间感受到黑松露嘅香气四溢🌿。再加上啲野菌嘅鲜味,真系系口腔里面爆发出一阵阵嘅鲜甜,令人食指大动👅。而且呢个意粉用嘅忌廉汁非常之香浓,完全唔会好似有啲会好死甜𠮶啲,反之,佢嘅味道平衡得宜,令人食起上嚟唔会觉得腻🤤。喺一啲素食意粉当中,我觉得佢系顶级之选👍🏻!而且,佢哋仲特别加咗啲杏仁碎上去,增加咗啲香脆嘅口感,令整体嘅风味更加丰富🥜。每次食,我都会觉得好满足,因为真系好有层次感,非常之正😋。下次你想食返啲特别啲嘅素食,记得一定要试吓呢个黑松露酱野菌忌廉汁意粉呀👌🏻!特别适合钟意尝试新口味嘅你🤗!
❤️❤️ 芝士蘑菇肉酱阔条面 ❤️❤️材料有芝士,蘑菇,肉酱同埋阔面条,闻一闻,芝士的味道好香浓,蘑菇有一阵阵清香,咬一啖, 阔面条非常软糯,鲜嫩多汁,好好食😋❤️❤️经过蒸煮的烹饪方法,所以特别入味。鲜嫩多汁,搭配少少酱汁非常开胃。
全部食物既品质都几唔错✨为完美嘅一餐增加点气氛🥰。