2020-08-08
“ 🥯 “ black truffle scrambled egg bagel 一黎到已经闻倒好香既松露味 半熟既蛋铺满成个bagel 真系超大份好澎湃😍bagel岩岩烘起 热辣辣 每一啖咬落去都非常脆 可惜系无左平时bagel既𠮶种烟韧 偏向似面包既口感😢 “ 🍝 “ spicy beef sausage spaghetti 系自家制既意粉蛋味重啲一食落去就知道同平时包装好现成既意粉吾同🤩番茄同辣味既配合都吾错 但系个人口味 觉得有啲太辣 食到满头大汗 食得辣既朋友可以一试😋“ ☕️ “ L - latte ( earl grey latte )伯爵茶咖啡自己第一次试 非常有惊喜 估吾倒配埋一齐茶同咖啡嘅奶味都好突出 几夹✨