2023-08-15
今日收工真系好攰啦,冇心机煮饭食。即兴约左隔离邻居食晚饭,作为社畜既二人,近近地揾左间餐厅就入去啦。两个女仔,叫左一个主食+一个小食,而且两个菜都好似系舖头推荐既菜色。毕竟返工疲惫不堪既二人,都想好好食餐饭,奖励一下自己又努力左一日啦~(We still alive 🥹~~haha)黑松露果一阵独特既煤气味真系好香好香,加埋咸蛋黄既咸香同油脂感,一啖咬落去,鸡翼香脆既外皮,同以上两种味道混埋一齐,形成完美既配合,果然系店厅既招牌菜之一👍🏻薯条系幼身果款,表面稣脆唔会淋身,稳定发挥。主食就系我地既极级封门柳,其实送上枱一刻我都已经流晒口水。牛柳粉嫩既颜色,面头散发著既油光🤤🤤🤤一入口,牛肉浓厚既味道充满口腔,每咀嚼一下,就分泌更多肉汁,口感非常软淋,绝对唔会变香口胶。一个餐,有汤同多士,主食可选意粉/薯菜/白饭,2个女仔食就岩岩好。⭐️味道:🌕🌕🌕🌕🌕⭐️环境:🌕🌕🌕🌕🌑⭐️服务:🌕🌕🌕🌕🌑⭐️性价比:🌕🌕🌕🌕🌑📍:揾食工房 (马鞍山)马鞍山鞍诚街8号MOSTown Street新港城中心大街(3期)地下G-3/28-29号舖
⭐️味道:🌕🌕🌕🌕🌕
⭐️环境:🌕🌕🌕🌕🌑
⭐️服务:🌕🌕🌕🌕🌑
⭐️性价比:🌕🌕🌕🌕🌑
📍:揾食工房 (马鞍山)