2018-03-21 58 浏览
今日系大角咀体育馆做完运动,朋友即兴约食dinner,讲起食野立刻觉得肚饿😻吃货立即上open rice睇下大角咀有咩好介绍,见到金船长,胆粗粗之制就走左入去😂。晚饭时间入到去,岩岩好得反一张枱,好好彩唔洗等位,坐位都尚算阔落,唔会话觉得好有压迫感,侍应服务亦都好有礼貌。咩都想食下,所以点左黑松露芝士夹心薄饼 卡邦尼芝士帆立贝烟肉天使面 美国肉眼牛扒(12安士) 薄荷朱古力咖啡 橙汁什饮 心太软朱古力布甸 金船长朱古力味梳乎厘🙊薄饼配埋提子汁食真系冇得弹 一 正!吾会太「漏」,开头仲有d担心呢个问题。天使面份量都相当十足!牛扒反而多左小小肥肉🤔侍应亦好细心等我地食到咁上下就上第二样菜。甜品更值得一试!朱古力梳乎厘好滑 软棉棉 「动L」😂朱古力味适中 唔会太淡亦唔会太浓 而心太软上面有个云呢拿雪糕 两样配埋一样食 入口暖暖的 感觉唔会太冻同太热 介开心太软 浓浓既朱古力酱慢慢流出黎 好香好好食!饮品不过不失,都ok!餐厅亦会提供薄荷水,清清口腔,品尝第二道美食👍🏻好贴心!环境亦干净舒服的,唯独厕所比较迫左小小,可能吃货太肥🤣我 会 再 来 的 ! 等 我 ! 💕👍🏻
我 会 再 来 的 ! 等 我 ! 💕👍🏻