2015-07-05
2026 浏览
突然想打边炉,谂起牛涮锅,于是即刻用app攞飞,六点去到,等咗一阵就入得喇~😃发现葵芳呢间分店得几张二人枱,唔怪得之前唔用app拎飞,等成九个字都入唔到😔今次用app,两个人坐四人枱,舒适好多~~~😀今次d粟米仔好清甜,所以拎咗几次😋菇都好食~鱿鱼好爽口,好鲜味👍车海老肉质爽嫩都好好味~带子都新鲜无雪味~广岛蚝就一般。全部都可以分开 order,我地之后就 encore咗几次鱿鱼,海老~主角黎喇~~~~真系好味到不得了~有会员卡嘅就一定要食喇~好似系咩周年纪念先有嘅优惠~肥膏分布得好平均,砌得好透薄,每板分量都好多,我地每人食咗两板就漏到食唔落lu~加上其他野食,真系好饱~呢间分店嘅店员都好细心,服务好好,好主动询问我地要唔要加野,收拾用完嘅碟~下次黎都会再叫呢个牛肉,真系好食到停唔到~
今次d粟米仔好清甜,所以拎咗几次😋菇都好食~
主角黎喇~~~~