2023-05-22
不得不说,Uluru真系好适合打咭!以黑白为主嘅环境,每个角落都系打咭位!✨是日餐汤汤够热,质感creamy,味道唔错。多士脆口!✨阿根廷红虾刺身配蕃茄沙沙多士 $138摆盘非常精美!红虾刺身晶凝,入口肉质肥美嫩滑,多士脆卜卜,配上蕃茄沙沙,味道酸酸甜甜好开胃!✨ULURU特色烧肉拼盘 $338好够份量嘅杂扒餐,啱哂我地呢啲食肉兽!肉眼扒面层略带焦香,牛味香浓,肉质软腍,冇筋冇渣!猪扒同鸡扒同样大大块,煎得唔错,肉嫩juicy,鸡扒外皮香脆,好香口!香草肠都有成4条,再配上清新爽甜嘅芝麻酱沙律菜及金黄粗薯条真系大满足!✨煎带子龙虾汁蟹籽意大利饭 $158带子厚身大粒,大厨煎得啱啱好,肉质保持鲜嫩弹牙!意大利饭口感烟韧,龙虾汁鲜味浓郁,食落好creamy,而且仲有大量蟹籽,令鲜味更上一层楼!✨ULURU二次元立体梦幻蛋糕 $138必点嘅招牌二次元立体梦幻蛋糕!表层铺满纯白忌廉,再用上朱古力酱画上立体线条,同时为士多啤梨加上面孔及手脚,非常可爱!好适合打咭!不得不说嘅系,除咗打咭一流之外,蛋糕嘅味道亦相当唔错,绝对系好睇又好食!幼滑白雪雪嘅忌廉,包住草莓酱海绵蛋糕,蛋糕松软有蛋香,草莓酱甜
以黑白为主嘅环境,每个角落都系打咭位!
汤够热,质感creamy,味道唔错。
多士脆口!
好够份量嘅杂扒餐,啱哂我地呢啲食肉兽!
肉眼扒面层略带焦香,牛味香浓,肉质软腍,冇筋冇渣!
带子厚身大粒,大厨煎得啱啱好,肉质保持鲜嫩弹牙!
必点嘅招牌二次元立体梦幻蛋糕!
幼滑白雪雪嘅忌廉,包住草莓酱海绵蛋糕,蛋糕松软有蛋香,草莓酱甜度适中,味道天然。
呢到嘅甜品非常出色!
呢款蛋糕造型系一粒红色大蘑菇,色彩鲜明,非常吸睛。
大蘑菇外壳薄薄一层,系用上白朱古力制成,内里馅料有草莓乳酪慕丝,草莓蓉蛋糕,味道酸甜清新,一啲都唔觉腻!