2023-10-02
试咗元气最新以鳗鱼同左口鱼两大人气食材做主角嘅「黑白祭」新餐目。.极上厚切鳗鱼寿司增量一倍!鱼脂丰盛,以香浓鳗鱼汁炙烧,散发阵阵焦香.鳗鱼蛋他他军舰蒲烧鳗鱼原件上,质地厚实。 紫菜香脆,鸡蛋沙津他他酱酸酸甜甜。 再额外附上香甜鳗鱼汁,可按喜好自由淋上.鳗鱼芝士脆卷呢个我钟意。 口感好丰富,入口先有奶香满满北海道金文拔芝士味道,之后就食到清新牛油果、香甜玉子、酥脆海苔天妇罗同香浓软嫩鳗鱼滋味。.炙烧左口鱼裙边左口鱼裙边经炙烧后,甘香鱼油流晒出嚟🤤.左口鱼裙边军舰升级版炙烧左口鱼裙边寿司,脆卜卜紫菜卷起醋饭,再放咗经炙烧后,甘香鱼油流晒出嚟嘅左口鱼裙边,然后再扫咗咸香酱油同惹味炸大葱丝🤭.盐葱酱油左口鱼裙边另一款升级版炙烧左口鱼裙边寿司,,脆卜卜紫菜卷起醋饭,再放咗经炙烧后,甘香鱼油流晒出嚟嘅左口鱼裙边🤭不过佢就扫咗盐葱酱油,入口会微咸同充满葱香
极上厚切鳗鱼寿司
增量一倍!鱼脂丰盛,
以香浓鳗鱼汁炙烧,散发阵阵焦香
鳗鱼蛋他他军舰
鳗鱼芝士脆卷
炙烧左口鱼裙边
左口鱼裙边经炙烧后,甘香鱼油流晒出嚟🤤
左口鱼裙边军舰
升级版炙烧左口鱼裙边寿司,
盐葱酱油左口鱼裙边