听人讲有间喺何文田嘅咖啡店好小品,值得一去。原来喺胜利道宠物店附近,而且店舖内外都有shibainu 柴犬的踪影。但系店又冇讲咩系black sugar,我又见唔倒柴犬,又冇宠物喺里面,完全唔知个story咩玩法。是但啦,咁咪试下杯americano同懒健康叫左个salad。Weekday 都不乏街坊客帮衬,所以空间感有限,坐得唔会好舒服。美式咖啡几好饮,但系沙律真系唔合格。收得$98比包杂草求其搭两片parma ham,dry到一个点。仲要系$98,妙想天开。自己去超级市场买黎整都一定好味d。整体好像发了一个有关黑糖,柴犬和杂草的梦。在宠物的大气候下,不清不楚,朦朦胧胧里喝了杯热咖啡。

Parma ham salad