2024-08-19 1590 浏览
-游完车河就黎到铜锣湾区食下西餐朋友拣左呢间特色主题餐厅餐厅木系装修风格以黑胶唱片做主题,几有情调坐落都舒适😄仲KEEP住有经典老歌听,有FEEL🍽️迷你德国咸猪手$198份量一d都唔迷你德国猪手最紧要就系外皮酥脆,肉味咸香,配上蜜糖芥末酱就更加滋味😋仲有D烤杂菜伴碟,好好食🍽️慢煮法国鸭腿 $298慢煮技术令鸭腿肉质非常嫩滑,入口即化咁鸭皮咬落仲有啲脆,而且味道非常独特沙律仲有无花果、蜜柑、合桃仲加埋黑醋汁🍽️美式香烤猪肋骨配田园沙律 $318猪肋骨嘅烧烤酱好好味,而d肉好嫩,好juicy ,一啲都唔会干柴猪肋骨已经煮到骨肉分离好容易就食到慢煮法国鸭腿同美式香烤猪肋骨配既沙律份量一d都唔吝啬😂就算食完咁多肉食番咁多沙律即刻觉得好健康仲解到油腻感🥰🍵三菊茶$68朋友养生唔饮冻野叫左杯3菊茶(有胎菊、菊花同洋甘菊)饮落够哂清香,饮完店员仲会帮你加水👍🏻👍🏻🍸Sante by 坏特?te $148呢杯Signature COCKTAIL味道都几易入口,爱酒人士可以一试🍸💬喺舒适环境下慢慢享受美食,再加上职员嘅服务态度都好好,见到好多细节位都做得好足,果然冇令人失望👍🏻
游完车河就黎到铜锣湾区食下西餐
朋友拣左呢间特色主题餐厅
餐厅木系装修风格
以黑胶唱片做主题,几有情调
坐落都舒适😄
仲KEEP住有经典老歌听,有FEEL

🍽️迷你德国咸猪手$198
份量一d都唔迷你

仲有D烤杂菜伴碟,好好食

🍽️慢煮法国鸭腿 $298

慢煮技术令鸭腿肉质非常嫩滑,入口即化咁
鸭皮咬落仲有啲脆,而且味道非常独特
沙律仲有无花果、蜜柑、合桃仲加埋黑醋汁

🍽️美式香烤猪肋骨配田园沙律 $318

食番咁多沙律即刻觉得好健康
仲解到油腻感🥰

🍵三菊茶$68
朋友养生唔饮冻野
叫左杯3菊茶(有胎菊、菊花同洋甘菊)
饮落够哂清香,饮完店员仲会帮你加水👍🏻👍🏻

🍸Sante by 坏特?te $148
💬