2021-02-16
之前次次经过都见到门口大排长龙 今次特登早晚饭时间少少黎到 等左好快就有位 不过就要坐bar枱🙈入面全黑装潢好有型格🤣🍰𝐌𝐢𝐥𝐥𝐞 𝐅𝐞𝐮𝐥𝐥𝐢𝐞 𝐰/ 𝐂𝐚𝐫𝐚𝐦𝐞𝐥 𝐁𝐚𝐧𝐚𝐧𝐚 & 𝐈𝐜𝐞 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦🍌$65呢个拿破伦劲松脆🤩但唔会有话好油好腻 反而几轻盈😛中间既吉士酱唔算太浓蛋香味 同埋较轻身 朱古力雪糕我觉得味道偏假🙈如果佢系vanilla我应该会中意d😚☕ 𝐃𝐢𝐫𝐭𝐲 𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮🍮 $65呢个tiramisu好重rum酒味🤯而且特别在于佢除左用lady fingers仲落左d威化饼同oreo碎 增加层次感😌🥓𝐇𝐨𝐦𝐞𝐦𝐚𝐝𝐞 𝐏𝐚𝐧𝐜𝐞𝐭𝐭𝐚 𝐂𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧𝐚𝐫𝐚🧀 $98可能因为落左cream 系一个偏酸既carbonara 蛋香味都偏淡(所以我麻麻地个酱🙈) 但意粉口感做到al dente口感👍🏻最特别既系佢用左猪腩肉 旧旧都好厚好肥美🥓好似local版carbonara咁好特别😚🍄𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐓𝐫𝐮𝐟𝐟𝐥𝐞 𝐎𝐢𝐥 𝐂𝐫𝐞𝐚𝐦 𝐌𝐮𝐬𝐡𝐫𝐨𝐨𝐦 𝐎𝐫𝐞𝐜𝐜𝐡𝐢𝐞𝐭𝐭𝐞😺 $94一黎到就闻到好香松露味😍猫耳朵意粉同样做到al dente口感好烟韧👍🏻
一黎到就闻到好香松露味😍猫耳朵意粉同样做到al dente口感好烟韧👍🏻食落松露味偏淡 但整体黎讲唔会太漏😽