2007-11-24
寻日我又做多左样好令人可笑既事,不过都系唔好再提喇!!!不过男朋友仔.....仲唔开心,点样先可以令佢开心番d呢!?今日放左工去左Canon Expo,我地睇唔到想睇既pro相机,而睇左佢3D 电影!!!睇完,因为我太懒冇search到有咩好食,同埋男朋友仔话要食得light d就黎左呢度食!叫左个二人餐!佢地冇蜜桃挞,就换左一个牛角稣同埋白汁焗薯~牛角稣都几香同松化!而白汁焗薯都ok好食既!不过冇左个蜜桃挞有d失望><叫左忌廉磨姑汤饮,不过男朋友仔对姑有敏感所以我饮左~~都几磨姑下@@个白汁三文鱼意粉d白汁唔够浓!另一个茄汁海鲜意粉好食d,个汁都几香!!!overall,都唔错,系light之选既!!!又可以舒舒服服同男朋友仔倾下计,几好!!!不过世事无常,最重要是珍惜现在拥有的一切.....无论如何我也非常希望一直在您身边支持您的人~~~BLBH ma!i can do it!
叫左个二人餐!
佢地冇蜜桃挞,就换左一个牛角稣同埋白汁焗薯~
牛角稣都几香同松化!而白汁焗薯都ok好食既!
不过冇左个蜜桃挞有d失望><