餐厅: 老爹茶居
资讯:

2021-10-12 1154 浏览
今日同屋企人食晚饭 入到去都冇乜野 点菜都正正常常 落单个员工系冇乜表情 感觉佢块面黑d姐 都算啦 临走我起身行左出去 我4岁小朋友梗系跟住我行出黎啦 迎面有个男员工攞住d𩠌想放隔离台 佢黑面话 "妹妹 你不如唔好行出黎住啦" 我明既 你惊撞到就唔好啦系咪?! 但可唔可以有礼貌d呢?最惨 系杯珍珠奶茶超难饮 冇奶味 饮到整口鞋哂 d珍珠大到粗管都吸唔上珍珠又冇味 少少甜都冇 个喇沙猪软骨好似d瘦肉渣噤 但个汁系ok既个烧春鸡意粉系好食既 但个汁就超难食啰最正常系个鱼柳芝士汁个意粉 同个红白汤都唔错既但冇下次啰
个烧春鸡意粉系好食既 但个汁就超难食啰
最正常系个鱼柳芝士汁个意粉 同个红白汤都唔错既