2019-07-26 877 浏览
约左住系黄大仙既哥哥食饭,佢话附近有间餐厅新开,佢食过话唔错,甘就同佢一齐去食下睇下系米真系甘好食先😬佢话要行过去大约15-20分钟,我话,吓😰,甘热点行,有无车架,原来系黄大仙地铁站出面有架20M专线,超方便,车程不用5分钟就到,总站去总站,落车穿过mikl商场后面就系,只要好食,天涯海角我都去,何况甘近,仲要真系好好食😬入到去,叫左嘢食,哥哥突然接到电话要反公司😰😨留低我,无有怕,照食,不过就要食埋佢果份😂😂叉烧蛋丼——见到就念起周星驰果套戏(暗然消魂饭)😂😂不过真系整得好好食,叉烧唔会鞋口,肉质好嫩,㳘心荷包蛋捞埋D饭好好食👍葱花炒蛋芝心厚多士——多士烤得脆又热,葱花炒蛋不会过火,蛋滑溜,仲配埋一层系芝士,芝士浓厚,多士外脆内软,好味道😋炸鸡脾——平日我食鸡唔食皮,今曰昵个炸鸡脾,皮脆到咬落口都听到脆卜卜,鸡肉又嫩滑,仲要系热辣辣👍👍👍👏👏👏👏超级🍋茶——点超级法,咪睇佢就甘一杯🍋茶,入面有好多爆珠珠,食落口脆脆爆珠yeah!!!须然系好简单既食物,但要整得好食就要用心,真心一句,厨师好有心机,点只系暗然消魂饭甘简单😂😂😂🤣🤣🤣环境地方座位舒适,待应又好礼貌 good👍✌️👏

入到去,叫左嘢食,哥哥突然接到电话要反公司😰😨

留低我,无有怕,照食,不过就要食埋佢果份😂😂

环境地方座位舒适,待应又好礼貌 good👍✌️👏
2019-07-25