早在点子开幕既时候,小妹已经被佢既梳乎厘班戟深深吸引著😍... 只可惜上次去到,店主竟然话pancake已经卖哂💔!店主仲话当晚要即刻飞✈️去台湾🇹🇼攞pancake粉,如果吾系之后都开吾到铺😮。小妹听到之后,觉得呢间小店好有heart💛,更加觉得1定要试下~今日趁港铁🚉有星期6半价优惠💰,1于再去过😌!我地3点正🕒黎到,店内啱啱仲有1张枱,真系好好彩啊😇!叫得点子,店内又店少得波点呢😊?店铺走台式简约风🌿,墙上贴满金黄色波点⚪️,带点活泼既感觉👯。坐低之后当然即刻order梳乎厘班戟($88)啦!今次小妹做足功课先黎📖:梳乎厘班戟每日限量30份💁🏻,分别系3pm、6pm同9pm供应,每个时段限量10份架咋⚠️!order左之后,店员比左个筹我地😄~呢度连个筹都特别过人🙆🏻,系3D既pancake形,好软熟架,下面仲贴左个number🔟~等到颈都长埋👀!45分钟之后pancake终于上桌🤤!睇住个pancake脱模真系好疗愈啊💓!由于pancake🥞即叫即制,上面既牛油溶得好快啊🍴!热辣辣♨️梳乎厘班戟空气感十足,口感松软☺️,有d似梳乎厘。仲充满蛋香添🍳,不过小妹就觉得就算加左蜜糖🍯都仲吾系几

我地3点正🕒黎到,店内啱啱仲有1张枱,真系好好彩啊😇!

梳乎厘班戟
等到颈都长埋👀!45分钟之后pancake终于上桌🤤!睇住个pancake脱模真系好疗愈啊💓!由于pancake🥞即叫即制,上面既牛油溶得好快啊🍴!热辣辣♨️梳乎厘班戟空气感十足,口感松软☺️,有d似梳乎厘。仲充满蛋香添🍳,不过小妹就觉得就算加左蜜糖🍯都仲吾系几够甜...

虽然等待时间有d长😗,但终于试到期待已久既梳乎厘班戟😋~
2017-03-04