2021-05-10
🌕Hello我系Moon🌕除咗日式同埋韩式都有放题之外,而家连中式食物都可以加入左放题元素,😍点心放题既有特色而且有保留左传统,而且亦都有慢慢叹茶变到战斗格,🥰不过主角依然都保持上承嘅质素💕以下就有几款点心系经过我筛选出嚟觉得最好味𠮶几款🤪天津九不理,😜每一粒都包含着大量嘅馅,除咗晶莹剔透之外更加系好似一个大礼包咁样。😌食材当然要新鲜,每只虾都大大嚿,够晒肉地又新鲜😋鲜虾烧卖王,😊作为点心必要嘅常客,系我角度好嘅烧卖就要包含几乎零肥肉嘅感觉。😇非常惊喜除咗有虾之外入面包住嘅有冬菇同埋猪肉呢啲比较新鲜而且滋味嘅配搭,加咗冬菇之后整体就减少左纯猪肉嘅过度肉味,🤣从而就中和到各方嘅味道可以连系埋一齐。😎另外仲有各样炸物、🤩例如春卷同埋炸云吞亦都系新鲜制造冇购食到嘅系热辣辣并非一早预热。😤呢一度其实仲可以要买火锅放题㗎,😳同样都系超值嘅价钱,😛但千祈唔好以为品质一般,😙连每一碟牛肉都即叫即切够晒血色,就知道对食物嘅要求唔会随着选择多而降低左。 🤪一个价钱可以享受到两种放题,😍食点心亦都唔再区限于只有朝头早先可以做嘅事😌🌕最后MoonMoon真系好满意依度呀🌕
鲜虾烧卖王, 😊作为点心必要嘅常客,系我角度好嘅烧卖就要包含几乎零肥肉嘅感觉。😇非常惊喜除咗有虾之外入面包住嘅有冬菇同埋猪肉呢啲比较新鲜而且滋味嘅配搭,加咗冬菇之后整体就减少左纯猪肉嘅过度肉味,🤣从而就中和到各方嘅味道可以连系埋一齐。😎
🌕最后MoonMoon真系好满意依度呀🌕