6天前 0 浏览
🫖放假约咗朋友饮茶☕️其实我哋平时都有whatsapp联络🦄但原来不知不觉我哋都成年无见🙈大家各有各忙🧑🏻‍💻好难先约到出嚟👻呢餐大家就以酒代茶😝饮饱食醉😍好happy呢🥳🥟红菜头带子饺:卖相精致🥳个皮加咗红菜头颜色变得好鲜艶👍上面仲放咗一条荀☘️QQ的😍好吸引🤩🐠笼仔龙趸件蒸饭:用好大个笼下面铺咗荷叶☘️上面饭同埋龙趸腩😍龙趸大大嚿🥢肉质鲜嫩💯仲好鲜甜😍🦐流沙黄金海虾:大只弹牙的虾肉上面铺满晒咸香咸蛋黄酱💯真系好邪恶又好味🤤🔥福建炒饭:朋友最钟意食福建炒饭😆呢个炒饭有好多材料👍而且仲好大份添✅入面有草菇、西芹、瑶柱丝、鸡肉粒、虾仁🍤啖啖都咁丰富🥡大满足😌🥢香茜牛肉肠:有惊喜嘅香茜牛肉肠💯肠粉皮够晒薄👍而且牛肉馅仲鲜嫩滑口✅好推介呀😋🥣上汤鲜竹卷:呢个上汤鲜竹卷个汤清清甜甜✅鲜竹卷馅料丰富👍口感一流😋鲜竹卷索晒d浓汤🍲好入味呢😍🥡鲜肉小笼包:胀卜卜好饱满嘅小笼包✅细细啖咬落去🔥啜饮里面嘅精华汤汁❤浓香鲜味🥳味道唔错😍