餐厅: 緻素坊
资讯:

2025-02-21 0 浏览
今日有一个麻麻地嘅经验,本来朋友介绍我嚟呢间食点心素食,嚟到嘅时候,我见佢哋都系得一两张枱有客人,咁我好有礼貌咁同侍应姐姐讲我一位,点知俾佢呼喝我🫢🫢好不礼貌咁叫我等等😤😤本来我想走🥶🥶不过既然嚟到就食吓啦咁又讲句老实话,佢哋个环境真系几舒适,地方都唔错,够晒阔落我叫咗个咕噜猴头菇,的确几好味,而且知道佢哋系用新鲜菠萝整嘅,呢个值得一赞我再叫咗个担担面,虽然细碗少少不过都几好味整体嚟讲食物质素真系唔错,呢餐食咗226元…不过嚟嘅时候请先订位,相信佢哋生意唔错嘅,不过真系希望佢嘅侍应姐姐礼貌少少啰
咁又讲句老实话,佢哋个环境真系几舒适,地方都唔错,够晒阔落
我再叫咗个担担面,虽然细碗少少不过都几好味