2023-06-24
都算系哩间嘢嘅熟客啦 平时行开yoho唔知食乜都会拣哩度 因为d嘢比较适合一家大细 又多数时候唔使等位琴日四大四小系四点二十分入座 被告知话四点半前要入晒单 我哋都话OK 因为系下午茶时段 所以都明白 但系突然又有服务员话:你哋最迟五点半就要离座喔 因为我哋结束下午茶 。 我哋表示明白但都同佢讲 我哋会继续落单晚餐嘅嘢 咁佢就话ok啦!点知过多五分钟之后有另一个姐姐过来问:你哋念住坐到几点啊 ????我哋晚餐要另外收茶位费~其实另收我都理解接受因为两个时段嘅电脑系统会唔同,但我不解嘅系我点样同你讲我需要食到几点?同样道理 你可以保证比我你几点上晒嘢食吗?姐姐:我哋哩张台六点会有客订??我真系o晒嘴 我哋4:20 入来 你哋不停过来讲哩样讲果样 所以我哋4:37都未落单食物 跟住又话5:30必须离场 因为六点有人客?其实 一开始如果唔欢迎咁多小朋友入来嘅话 系可以系门口就话 无位或者其他原因但当我哋已经抹好台 (d枱痴粒粒 餐具都好油)入座你先来稳各种理由唔比我哋享用系非常离谱!仲要中间换左几个服务员过来讲各种理由 !d食物又唔系好食 点解够胆d服务都咁差 ??
姐姐:我哋哩张台六点会有客订??
d食物又唔系好食 点解够胆d服务都咁差 ??