(非会员)
2007-11-18 18 浏览
好奇怪!点解写已结业呢?系咪出错,我今日先去帮衬,仲鬼死甘旺,星期六𠮶然唔讲得笑,今曰我试左一个泰式猪颈肉炒河,又几得㖞,不过猪颈肉就厚D,可以切薄D就好,唔系好多油,啱啱好,加杯冻菊花蜜润一润.简值good!上一次我话过四眼仔口臭,竟然唔见左,我八下啦!间卞个姐姐,佢话曾经有人系openrice话佢有间题,所以老板商量检讨下炒左佢,伊,我即刻觉得佢地好接收人地意见,非常好,抵佢地甘多人帮衬.不过最好笑今晚睇一睇小人物写嘅野好好笑,个肥女人系边个呢,甘无礼貌,答案系原来骂人都未睇清楚,真肤浅.我觉得将心比己,人地姐姐好客气,好好礼貌,见到人大住个肚都体谅下,唔使甘冇口德.
好奇怪!点解写已结业呢?系咪出错,我今日先去帮衬,仲鬼死甘旺,星期六𠮶然唔讲得笑,今曰我试左一个泰式猪颈肉炒河,又几得㖞,不过猪颈肉就厚D,可以切薄D就好,唔系好多油,啱啱好,加杯冻菊花蜜润一润.简值good!上一次我话过四眼仔口臭,竟然唔见左,我八下啦!间卞个姐姐,佢话曾经有人系openrice话佢有间题,所以老板商量检讨下炒左佢,伊,我即刻觉得佢地好接收人地意见,非常好,抵佢地甘多人帮衬.不过最好笑今晚睇一睇小人物写嘅野好好笑,个肥女人系边个呢,甘无礼貌,答案系[我间嘅姐姐大肚婆]原来骂人都未睇清楚,真肤浅.我觉得将心比己,人地姐姐好客气,好好礼貌,见到人大住个肚都体谅下,唔使甘冇口德.