2021-12-03 66 浏览
琴日同班朋友仔一齐食鼎爷私房菜推出嘅手工盆菜🥘 提早庆祝冬至❤️一堆人聚埋一齐, 热热闹闹😙大家有讲有笑💬 好快就渡过一个晚上🤪鼎爷私房菜推出嘅手工盆菜,系你嘅不二之选~入面有18款精选菜品,每款都用心制作,再淋上古法秘制汤汁😋而且都系本地当日新鲜制造,包你食到LamLam脷👨❣️鼎爷精品手工菜式🔸花胶酿云吞系最最最特别嘅一款手工菜式,用花胶代替云吞皮,包住好足料既猪肉馅,用韭菜扎起,云吞嘅形状,花胶有咬口,食起泥口感好丰富~🔸肉蓉酿海参采用海皇刺参,酿入甘笋、唐芹、马蹄、半肥瘦猪肉加入墨鱼胶,高级感满满🎀🔸龙穿鳯凰翼🐔去骨鸡翼入边酿有甘笋同韭菜,增加口感 ,啱晒我啲懒人😛🔸潮汕海虾枣🦐以虾肉做成嘅虾枣,炸到表面金黄,内脆外软, 非常有咬口 ,非常弹牙😜其他精选菜肴:🔸原只鲜鲍鱼🔸一品大瑶柱🔸茄汁大虎虾🔸阿爷靓猪腩🔸驰名酱油鸡🔸千足金猪皮🔸天津大甘栗🔸发财炆支竹🔸荔甫靓芋头🔸古法炆莲藕🔸精选甜萝卜🔸包金黄芽白🔸一级鲜冬菇🔸翡翠鲜豆卜鼎爷注重烹调过程的细节,每款菜式精心制作,分量十足,我哋7个女仔都食唔晒,个人觉得9-10人食都ok😻 食盆菜最想系可以为全年带来好兆头、好运气!例如: 入面嘅

❣️鼎爷精品手工菜式
🔸花胶酿云吞

🔸肉蓉酿海参

🔸龙穿鳯凰翼🐔
去骨鸡翼入边酿有甘笋同韭菜,增加口感 ,啱晒我啲懒人😛

🔸潮汕海虾枣🦐

🔸精选甜萝卜
🔸包金黄芽白
🔸一级鲜冬菇
🔸翡翠鲜豆卜

鼎爷注重烹调过程的细节,每款菜式精心制作,分量十足,我哋7个女仔都食唔晒,个人觉得9-10人食都ok😻 食盆菜最想系可以为全年带来好兆头、好运气!例如: 入面嘅虾代表哈哈大笑😬褔袋食物代表褔(袋) ❣️ 呢个盆菜绝对可以满足你嘅需要😋 另外,佢既另一卖点系丫爷秘制酱汁😇 同埋当你食个盆菜到底部既时候,就有一块铁片, 预防㶶底😆

仲唔快啲去订购🛒

‼️售卖只设预订外送,不设堂食‼️

于以下限定日期供应🗓
冬至❄️2021年12月18日至21日
新春🧧2022年1月29日至31日及2月2日至6日限定

💰售价💰
团圆价$2888/原价$3288(六位用)
须五天前预订
价钱已包送货到一指定地点,须地面交收,偏远地区另议

现已接受预订,售完即止
Whatsapp 订购及查询:4633 9887(只接受信息)

外卖自取