2021-12-09
同屋企人做节嘅日子就黎到啦~每逢佳节咁欢乐嘅气氛,必定同一大班亲朋戚友一齐食盆菜啦~✨感觉温馨又幸福💕✨鼎爷私房菜新出「新春手工盆菜」,呢个盆菜非常犀利,鼎爷注重烹调过程的细节每款菜式精心制作,分量十足✨内含多达18款精选菜肴✨食材新鲜矜贵✨每天即日制作✨💕酱汁可以话系盆菜嘅灵魂鼎爷精心调制秘制酱汁,倒入盆菜一齐食✨👍🏻✨💕食完仲可以一齐同屋企人打边炉添✨真系非常之开心🥳😋🟧▫️✨盆菜主角卖点有以下✨▫️🟧🔶🔸花胶酿云吞🔸🔶非精特别既手工菜色,特别之处系用花胶代替云吞皮,包住好足料既猪肉馅,用韭菜扎起,一啖咬落去,非常满足✨花胶到索哂汤汁,水准之作🔶🔸 肉蓉酿海参🔸🔶原条海参酿入甘笋、唐芹、马蹄、半肥瘦猪肉加入墨鱼胶,更采用海皇刺参,弹滑丰富✨✨🔶🔸 龙穿鳯凰翼🔸🔶鸡翼已经去哂骨,啖啖肉涨卜卜,包住甘笋、韭菜,增加口感🔶🔸 潮汕海虾枣🔸🔶虾以高温炸到脆卜卜,表面金黄,外脆内软, 非常有咬口 ,非常弹牙!索埋酱汁一齐食,非常好味😋🔹🔶仲有包括以下菜式🔹🔶✨原只鲜鲍鱼 ✨一品大瑶柱 ✨茄汁大虎虾✨阿爷靓猪腩 ✨驰名酱油鸡 ✨千足金猪皮✨天津大甘栗 ✨发财炆支竹 ✨荔甫靓芋头✨古法炆莲藕 ✨精选
感觉温馨又幸福💕✨
每款菜式精心制作,分量十足✨
鼎爷精心调制秘制酱汁,倒入盆菜一齐食✨👍🏻
✨💕食完仲可以一齐同屋企人打边炉添✨
真系非常之开心🥳😋
🟧▫️✨盆菜主角卖点有以下✨▫️🟧
🔶🔸花胶酿云吞🔸🔶
🔶🔸 肉蓉酿海参🔸🔶
🔶🔸 龙穿鳯凰翼🔸🔶
鸡翼已经去哂骨,啖啖肉涨卜卜,包住甘笋、韭菜,增加口感
🔶🔸 潮汕海虾枣🔸🔶
🔹🔶仲有包括以下菜式🔹🔶
✨原只鲜鲍鱼 ✨一品大瑶柱 ✨茄汁大虎虾
✨阿爷靓猪腩 ✨驰名酱油鸡 ✨千足金猪皮
✨天津大甘栗 ✨发财炆支竹 ✨荔甫靓芋头
✨古法炆莲藕 ✨精选甜萝卜 ✨包金黄芽白
✨一级鲜冬菇 ✨翡翠鲜豆卜
味道出色,每款菜式都系阿爷常心调制
有别于坊间既盆菜,好高质素
好适合同家人享受矜贵极致嘅味道✨
💛🧡必定值回票价💛🧡
‼️售卖只设预订外送,不设堂食‼️
于以下限定日期供应🗓
冬至❄️2021年12月18日至21日
新春🧧2022年1月29日至31日及2月2日至6日限定
💰售价💰
团圆价$2888/原价$3288(六位用)
须五天前预订
价钱已包送货到一指定地点,须地面交收,偏远地区另议
现已接受预订,限定供应,售完即止
Whatsapp 订购及查询:4633 9887(只接受信息)