2021-03-15
朋友生日 当然要去一间好既餐厅 所以就拣左呢间餐厅餐厅既外面已经好有中国宫廷既感觉🤩先整左自己想要既酱汁先 朋友同店员讲左我会迟到 所以就放左酱料起我后面张枱方便我去整 我都系食食下先知道 感觉到好贴心☺️1只花胶鸡汤锅 $388我地拣左花胶鸡汤作为汤底 店员建议我地先食花胶同埋饮汤 花胶好大旧 食完觉得好养颜食完花胶就放鸡入去 店员话鸡系半生熟既 d鸡好嫩滑 就算煮左好耐都唔会好「鞋」 所以不自觉食左好多旧即炸响铃 $58比平时食既响铃多几层 放入去汤底可以耐d先食油麦菜 $38皇帝菜 $48细 大滚友海鲜拼盘 $398海鲜都几大几新鲜 煮完唔会太缩水 而且有6款海鲜 岩哂中意食海鲜既人手切顶级安格斯牛肉 $348牛肉色泽几好 又唔会太薄大滚友肉丸拼盘(10粒)分别有手打爽骨猪肉丸 手打鲜牛丸 手打鹅肝墨鱼丸 手打蟹子鲜虾丸 同埋手打蟹子墨鱼丸我觉得最特别系手打爽骨猪肉丸 因为口感好特别另外手打蟹子鲜虾丸有好多虾制成 用料十足竹蔗茅根 $58餐厅自己煲既 唔系太甜 我觉得几好 不过朋友就觉得冇乜味即炸黄金响铃(加入会员送)呢个真系好邪恶 有好多咸蛋黄包住响铃 建议唔好浸得太耐如果唔系d
餐厅既外面已经好有中国宫廷既感觉🤩
皇帝菜 $48
细 大滚友海鲜拼盘 $398
手切顶级安格斯牛肉 $348
牛肉色泽几好 又唔会太薄
大滚友肉丸拼盘(10粒)
我觉得最特别系手打爽骨猪肉丸 因为口感好特别
另外手打蟹子鲜虾丸有好多虾制成 用料十足
竹蔗茅根 $58
餐厅自己煲既 唔系太甜 我觉得几好 不过朋友就觉得冇乜味
即炸黄金响铃(加入会员送)
呢个真系好邪恶 有好多咸蛋黄包住响铃 建议唔好浸得太耐如果唔系d咸蛋黄就会冇左
店员服务好 亦好细心 见我地就快冇哂汤就不断主动同我地加汤
可以做会员有更多优惠