2024-08-26
听咗个名好耐,但依家先嚟试到,都要排咗1阵队,先入到去食😝我哋今日叫咗呢啲:- 沙姜鸡饭- 椰子鸡米线- 椒盐粟米- 金砖豆腐沙姜鸡饭,份量岩岩好,唔会太多饭食唔晒,沙姜汁好香,味道👅正,捞饭1流,鸡🐓亦都滑溜,食落去啖啖肉👍我哋同姐姐讲想要多啲汁,姐姐二话不说即刻帮佢加,服务好好👍👍👍然后就到我嘅椰子鸡米线,鸡🐓嘅份量好多,椰子味好重,嚟到饮咗几啖汤👍米线份量刚刚好,鸡🐓虽然浸住汤,但仍然好滑溜,好好食👍唔错😋嚟小食喇,有椒盐粟米同金砖豆腐,椒盐粟米唔会太咸,细细旧,可以1口放到入口食,开心🥰金砖豆腐嚟到热辣辣,岩岩新鲜炸出黎,好好食,皮薄馅靓,1咬个皮已经溶化咗,真系会令你不停食😝正👍总结: 所有鸡🐓嘅主食,份量岩岩好👍小食亦都非常出色,姐姐态度劲好,只要要求唔过份都会帮到手🥰以后应该会成日嚟帮衬✌️
我哋今日叫咗呢啲:
- 沙姜鸡饭