2021-12-23
自从100 米同西餐执咗之后, 食LUNCH 嘅选择少咗好多。经过咗几个月, 新餐厅牛奶冰室同ITAMOMO 终于装修完开业啦。远远见到2 行队排入座, 本来都谂住迟D 先去试。但今日同事早咗去丽城帮手拎位, 我哋7 个人, 去到时佢哋刚刚入咗座。点知入到去, 店员只安排咗一张4 人枱, 而我哋未安排到另一张枱, 混乱完一阵, 店员终于都安排到枱另一边嘅枱俾我哋。好啦, 分开坐都冇所谓啦, 因为人多真系难揾位嘅。SET LUNCH 方面, 都饭、面、常餐等。全日常餐 - 生滚牛肉汤米粉配牛乳炒滑蛋、蒜香牛油多士蒜香牛油多士 - 多士劲重蒜香, 而且好脆! NICE! 牛乳炒滑蛋 - 好滑但又唔会太生! 生滚牛肉汤米粉 - 牛肉都算多, 而家滑! 牛有牛味, 呢个好重要! 不过略嫌汤底有D 咸, 份量较大, 食唔晒呀! 整体嚟讲, 因为新开张, 见到运作方面都好乱下。希望RUN 顺D 后可以改善。
好啦, 分开坐都冇所谓啦, 因为人多真系难揾位嘅。
SET LUNCH 方面, 都饭、面、常餐等。
全日常餐 - 生滚牛肉汤米粉配牛乳炒滑蛋、蒜香牛油多士
蒜香牛油多士 - 多士劲重蒜香, 而且好脆! NICE!
牛乳炒滑蛋 - 好滑但又唔会太生!