2006-09-09 28 浏览
昨晚路过, 心血来潮试下饺子.两个人, 叫左个齐齐饺, 一个酸辣汤, 一个葱油饼.1) 齐齐饺有三十只($68), 有十款饺子, 唔知点解客人唔可以自选饺子, 由大厨决定边十款, 结果食到有d唔钟意食既...整体黎讲,d馅几特别, 有皮蛋饺子, 有南瓜饺子, 有辣味的饺子等. 不过所有饺子味道都普普通通, 无一只系食完觉得好好味既, 以佢专门卖饺子黎讲, 呢个质素真系唔系好得.2)酸辣汤: 虽然颜色系橙色既, 不过饮落去好辣, 所以我都只系饮左小碗. 或者钟意辣既会觉得好饮.3)葱油饼: 呢个叫几好味啦, 热腾腾, 够香脆, 上面仲有好多芝麻.质素普通, 又只有一个侍应做晒所有野, 招呼麻麻, 系周围咁多选择下, 我下次都唔会帮衬.
昨晚路过, 心血来潮试下饺子.

两个人, 叫左个齐齐饺, 一个酸辣汤, 一个葱油饼.