为食妹系个蟹柳控,平时食日本嘢都好钟意叫蟹籽沙律嚟食。荃湾前排开咗一间食日式fusion野嘅餐厅,啲嘢食都好靓好吸引😍😍🥗龙卷风沙律 (折后$50 - openrice自取85折)呢个真系超级超级超级之好食! (重要嘢要讲三次)首先呢个沙律最多嘅唔系沙律菜,而系🦀蟹柳丝同埋海草(中华沙律)。平时啲日式餐厅都会将海草独立咁作为一份沙律,但原来佢同蟹柳再加埋生菜一齐捞埋食系超级之好食😍😍😍😍!其实呢个沙律既份量一啲都唔少,但系食完都仲系会觉得意犹未尽好想再食🥰🥰。🍣卷物拼寿司 (火山+火炙左口鱼边及蒲烧鳗鱼寿司)(折后$75 - openrice自取85折)个火山卷系咪同个沙律有啲似样呢?冇错佢哋都系有好多嘅蟹柳丝😍😍火山呢一个嘅蟹柳丝系混合左一啲带子肉系入面,多左少少清甜,蟹柳丝表面似系烧过,但我觉得干左啲。除咗上面有大量嘅蟹柳丝之外,啲卷入面都仲夹有蟹柳,食个时有少少牛油果味,都几唔错👍🏻至少2款寿司味道都唔差,左右鱼都烧得好香,但就因为太大旧饭,所以一啖食一件个阵,唔系好食到鱼味。总括嚟讲,沙律系最好食架!😍下次再试下佢其他卷物,佢啲卷物都真系好靓!

龙卷风沙律

火山、火炙左口鱼边寿司、浦烧鳗鱼寿司

总括嚟讲,沙律系最好食架!😍
下次再试下佢其他卷物,佢啲卷物都真系好靓!
龙卷风沙律