2019-01-15 381 浏览
睇到网上好多介绍村爷爷既花胶螺片鸡煲翅,都只系卖$68,同埋介绍龙虾泡饭,有半只龙虾都只系$98,价钱唔算贵朋友食过话排长龙,咁岩果日放假,就早少少去,5点几去到果阵已经排紧队啦好彩都唔算太多人,等左半个钟头左右就入坐我地见到加$10可以转套餐, 套餐包括左白饭,油菜同冷热饮品份量唔少架,有半只鸡架!仲有螺片同花胶,好彩个汤唔算好油,个汤好清甜呀,好想再饮多D呀只鸡都好新鲜,煮完出黎D肉都仲好滑,餐厅好细心地会提供埋手套比你撕D鸡肉期待左好耐既龙虾泡饭终于到左,但卖相唔太讨好,似将一堆野放哂入碗除左龙虾之外,仲有帆立贝,青口,蚬肉,鱿鱼圈<<但全部系都急冻海鲜,个人同朋友都觉得唔太好食个汤既龙虾味唔系好浓,其实真系饮唔出呢个汤系咩味,海鲜味都唔系好觉龙虾冇乜肉食,肉质唔太好,可能对呢个龙虾泡饭既期望太高个人觉得鸡煲翅个味道真系好好,一定会再食但系呢个龙虾泡饭就真系试过就算啦
好彩都唔算太多人,等左半个钟头左右就入坐

殿.海鲜龙虾汤泡饭

龙虾冇乜肉食,肉质唔太好,可能对呢个龙虾泡饭既期望太高

个人觉得鸡煲翅个味道真系好好,一定会再食
但系呢个龙虾泡饭就真系试过就算啦
2018-04-27