2022-06-01 145 浏览
又去到油麻地「揾食」,过咗晚上十点🕙,选择并不多,行到呢一度,记得好耐之前记低咗,不过一直又系无试到🧐.环境卫生唔算太企理, 据说系要排长龙先可以入座,人气旺盛,但等候良久先有人安排到座位🥹。食店主打系龙虾🦞汤底嘅食物,见到墙上面贴满好多报道宣传介绍嘅访问,相信应该会有惊喜🧐。.———————————————————————————.🥢真。鱼腩海鲜鸡件龙虾汤泡饭🦞🍚 $112💬果然系好大碗,好足料,有半大只龙虾🦞,好多膏、肉又弹牙,质素唔错;两大旧鲩鱼腩🐟,唔太入味颇多骨,鸡件亦都有好多,普普通通🥹,劲多蚬肉、青口同蓝青口,喜欢嘅应该好满足;龙虾汤唔系西式嘅浓稠感,系带有龙虾🦞味嘅上汤,感觉都几唔错,泡饭系几夹,整体来讲不过不失😅
———————————————————————————
🥢真。鱼腩海鲜鸡件龙虾汤泡饭🦞🍚 $112