2020-08-19
早前系到叫左个set 谂住普普通通食返餐 估唔到又唔差wo! 黎攞枱时都几多人 所以侍应们都做唔切 同埋啲送餐车撞黎撞去 坐近路既客人要小心坐贴小小啊 见我隔离两枱都有个位无人坐就撞左几次 芝士焗珍宝大虾球伊面 虾球都做得几爽 个汁同伊面都ok红烧花胶鸡丝翅 花胶煮得似水鱿丝 翅煮得不太杰 翡翠炒龙趸球 龙趸球肉实在啖啖肉 不过系碟𩠌油左啲清蒸龙趸头腩 呢道我好喜欢 肉质滑又鲜甜 鱼皮也烟韧带爽 果皮蒸鲍鱼 果皮不涩 鲍鱼也无蒸过火 成件事好鲜甘味美绵绣乳猪拼盘 系最后先上 唔好问点解 😂我都唔知 可能啲烧味唔够再烧呱 成碟都正常嘢 味道也不错 最后卖单时佢哋无扣减已落的deposit 如果对侍应有要求 或餐厅会醒目地把已扣减好的单先交比你既人就不适合去 因佢哋会怪罪于你唔同佢讲😂但嗌卖单时已讲 可能去到cashier又无扣 有少少混乱 不过大家卖单时醒目提多两次就无大问题 另外对𩠌菜排序有要求的人也不要太有期望 始终旧式酒楼真系难啲
芝士焗珍宝大虾球伊面 虾球都做得几爽 个汁同伊面都ok
红烧花胶鸡丝翅 花胶煮得似水鱿丝 翅煮得不太杰