2019-09-29
妹妹生日,过去两年都系去酒店食自助餐,食到闷闷地,本身系海鲜控既佢,话想食大大只龙虾,所以就试下DAY AND NITE BY MASTER KAMA🦞🦞✨地点方便,环境舒适,但地方略为细,只有数张枱,假日去之前记得book位!打开menu,见到个主打龙虾汇乜都有,好似好正😋😋即刻叫番个,食物有蒜蓉牛油龙虾🦞龙虾包🦞🥖龙虾海鲜什锦汤乌冬🦞🍜我最爱就系个龙虾包,用牛油排包夹住啖啖嘅龙虾肉,食落嘅感觉好幸福。龙虾肉尚算新鲜,没有痴壳嘅情况出现。由于唔够食,另外加多个关西大阪烧,但个人觉得普普通通冇乜特别。多粉得来,海鲜都吾足够。不过个人认为,未必会有翻炒再食嘅想法,因为餐厅环境细,以星期六外出晚饭来讲,感觉有点冷清,当晚八时许亦没有Full seat,只有三枱客,而且食材性价比唔算高,以同样价钱来讲,可以食到更好嘅选择。