2007-04-15
1. 原本我地系7个人去食, 但有2个未到, 跟住个大陆女人巳经抱住怀疑态度, :\"你地唔好讲大话, 唔系7个又话7个wor.\" 2. 碗碟睇得到有几dirty, 睇见已经唔开胃.3. 所以食物都是以食得入口为终止, 完全没有质数可言. * 饮品, 寿司, 沙律旁放著大垃圾桶, 地上充满了垃圾桶流出来的垃圾水.* 生熟食物, 没有空间分隔, 放入口的食物随时是沾过生的血. 4. 店内环境巳很可怕, 当然不敢去toilet, 去到真系要坐定定唔好两头望, 如果唔系连所剩无几的食欲都无埋.5. 价钱:虽不是太$$, 一人108左右, 但无奈价钱跟质数不成正比. 6. 店员态度- 10个可怕, 不知所谓. 未到8:30点, 巳经劲走过黎话\"够钟la wor, 快d la wor!!\"\"你地唔食, 我收野!\" (重烧紧)更不停走过来暗示, 又讲又望,大大话话成5,6次. 真系好好好烦. 因为有一位朋友生日, 我地食紧cake, 佢\地就走过黎想清我地d碟. 终于我地其中一人说:\"可唔可以唔好收住, 都未够钟.\" 那女店员用可怕的眼神bear住我地:\"得!\"最后到左8:55
2. 碗碟睇得到有几dirty, 睇见已经唔开胃.
3. 所以食物都是以食得入口为终止, 完全没有质数可言.
6. 店员态度- 10个可怕, 不知所谓.
未到8:30点, 巳经劲走过黎话
\"够钟la wor, 快d la wor!!\"
\"你地唔食, 我收野!\" (重烧紧)
最后到左8:55, 个大陆女人完全没有问过, 就把烧烤中的炉和食物搬走..
其实食餐\饭都系为左开开心心咁好好enjoy一个meal jer, 点解要为左可以入多d客而咁对待客人呢? 唉, 成餐\饭, 得啖笑.
我相信香港人品味巳经提升, 以享受为主. 不是以快和求其.
strongly not recommand this to u all!!