2017-06-01
湄南·本身对呢间野都几大期望,点知系失望多啲😌✨珍宝大头虾粉丝锅 hkd 218 个人觉得好一般..佢啲汤好油而且唔浓味,粉丝一大pat冇咩特色,唯一加分既系啲虾都算多,有4大只😄不过真系完全唔值218呢个价✨越式炒金边粉 hkd78 可能因为我自己好中意食金边粉,呢个系粉得几好既😳甜甜地都几够获味,仲会有啲海鲜系入面,ok既😉✨越式炸虾饼 hkd58 呢个真系👎🏾👎🏾本身谂住佢啲虾饼系一旧旧,点知就切到簿一簿好似食紧 鱼片头咁🙄系有虾味但完全唔系虾饼个回事啰😌✨湄南软壳蟹米纸饼 hkd68呢个都系👎🏾卖相唔令之鱼,仲要系难食个重。完全食唔出系软壳蟹😳真系black list得✨马拉盏炒通菜 hkd68 呢个都好啲,够味既都好味既,不过真系太多油啦⋯⋯食都唔敢食得多,想试呢间既大家要三思谂谂佢啦🌚华田热潮依然咁🔥呢间餐厅系popwalk新开既湄南,食泰国野多🌚menu上虽然冇必饮既龙眼冰,但就有呢个脆爆华田😂其实饮落话淡唔淡,但就好似冇乜华田味咁,而且啲脆脆劲小😩根本饮唔到就溶晒...唔可以话佢照骗,但我真系唔会再食呢间😌
✨湄南软壳蟹米纸饼 hkd68