2018-05-04 145 浏览
呢间餐厅用魔法做主题,门口仲有得著魔法袍cosplay影相,几得意😆😆佢啲野食质素都唔错~主要有两个set,一个系鸡肉为主,另一个就海鲜为主😋鸡肉set(Narnia) 叫左3个course,海鲜set(Atlantics) 就叫左5个course😜最后我地两个食到捧著个肚走🤣🤪.Narnia Set🐓#西班牙松脆包配鹅肉酱个包好松脆,口感似饼干多过包😂上面嘅鹅肉酱劲香,呢个前菜好推介😝.#慢煮法国黄鸡胸🐔鸡胸用慢煮手法黎整,肉质够滑又锁到肉汁🤤隔离伴碟嘅薯茸好creamy,夹埋一齐食好正呀!.#焙茶芝士饼呢个芝士饼都好推介☺️焙茶味好浓,加埋特制嘅洛神花汁,酸酸地咁,令到成件cake唔会咁漏😋👍🏻.Atlantics Set🐟#马赛海鲜汤呢个汤好足料呀,有青口、鱼、蚬同薯仔等等🤩饮落好有鲜味,不过有啲咸架😛.#白酒忌廉汁蓝青口意粉🍝青口都几大只,有好浓嘅白酒味,忌廉汁够creamy,唔错~.#慢煮野生灰鲷鱼🐟上菜个阵已经闻到好香~鱼皮煎得香脆,啲肉都几滑嘅,不过加返多啲调味会好啲,略嫌味道太淡!条鱼下面仲有啲藜麦架,好健康,不过唔系好啱我口味🙈.整体黎讲比较钟意Narnia Set🐔多
Narnia Set🐓
#西班牙松脆包配鹅肉酱
#慢煮法国黄鸡胸🐔
#焙茶芝士饼
Atlantics Set🐟
#马赛海鲜汤
#白酒忌廉汁蓝青口意粉🍝
青口都几大只,有好浓嘅白酒味,忌廉汁够creamy,唔错~
#慢煮野生灰鲷鱼🐟
整体黎讲比较钟意Narnia Set🐔多啲,下次如果再黎一定会叫5 course黎试🙈☺️
Atlantics set (5 course) $480
Narnia set (3 courses) $310
推介指数:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻(5👍🏻为满分)
地址:尖沙咀金巴利道40号MW Plaza 1楼