2018-10-20 2890 浏览
Gordon Rasmey 再来香港开分店, 上网BOOKING已经FULL 到十一月中了, 前几天路过问问LUNCH有冇得BOOK,竟然有位,唔洗等到个月先食, 所以不防亲自去BOOK.•点完菜, 先会上面包, 可以冇添加, 仲配等左特别秘制既牛骨髓牛油, 初时都惊食落会好苏,阡但系又唔会㖞, 又几香!•Aged beef cheese burger ( medium well : 好JUICY, 个汁酸酸地, 成件事好Match, 系我钟意食既味道, 个汉堡又唔会好松散, 推介呀)•Slow cook pork rib ( 呢个慢煮都好正, 个汁先系精粹)•Sirloin dry aged minimum 28days with peppercorn (叫左medium, 但嚟度变左medium well, 熟左少少, un 左少少, 但都好香牛肉味, 靓牛唔洗点汁,点少少盐已经可以带出牛肉味)On side : seasonal green & bone marrow mash.•今次试唔哂, 下次一定要试埋佢个招牌牛wellington 同埋甜品先