上网见到啲人饮𠮶杯痴_线朱古力🍫觉得好吸引所以特登嚟😟点知佢𠮶日冇得卖😭连所有all day dessert都卖晒...真系好失望...但系原本冇谂住嗌嘅牛角包 反而相当之有惊喜😍-巨·午餐肉|芝士|双份日本滑蛋|牛油果芥末酱|牛角包🥐呢个牛角包个名都几长🤣见到Menu就想睇下究竟块午餐肉有几巨😝包中间夹住左好大旧蛋 蛋味好浓仲炒得好滑🥚估唔到佢同啲牛油果酱又几夹🥑𠮶两条午餐肉除咗好厚切之外😍仲好有诚意咁即炸过 所以外脆内软💓食嘅时候要小心热🤤个包好脆口 唔会俾啲馅整到淋晒😋成个包爆晒馅 再铺埋块芝士同埋🌱喺面 卖相一流!全部馅一次过放晒入口 口感会相当之丰富😚-朱古力流心松饼蛋糕🧁因为冇晒其他甜品 佢display得番几个muffin😟所以就试埋佢~佢真系做到流心嘅效果🥰朱古力味都好浓🍫唔会太甜😋但系佢整热得好唔均匀 有啲地方会好热🧐同埋今次𠮶个应该焗得唔太好😫好奇怪佢有啲位系好干好硬 有啲位就好松软☹️-法国朱古力牛奶🍫真系好失望😭佢同招牌痴_线朱古力差$10 但系咪相差好远~呢杯真系好普通嘅一杯朱古力奶💔为咗crazy chocolate!我一定会再黎!

朱古力流心松饼蛋糕🧁
法国朱古力牛奶🍫