2020-03-23
呢间cafe好光猛 又好静☀️环境好靓 几舒服💓几啱温书📚.烤鸡菠萝汉堡配柠檬乳酪酱🍔 $88个包真系好足料劲厚 入面好大旧鸡扒😍最欣赏系佢个包加左牛油蒜蓉黎焗 唔系就咁一块包 好香好好味🧈菠萝好甜好多汁🍍个酱系乳酸酱好特别 酸酸地✨但系柠檬沟奶应该会肚痛?🧐成个汉堡食落劲清新 一啲都唔漏✨不过因为佢好多酱 仲要加埋菠萝同蕃茄🍅底旧包腍晒😖..咖啡白朱古力多士☕️🍫 $45呢个应该系呢间店嘅signature😋我自己觉得咖啡味唔可以话太浓🙈食落似系带淡淡咖啡味嘅奶酱多🤣同埋佢啲包太薄了~食落冇乜口感😟.自家制蓝莓蛋糕🍰 $28蛋糕比个松散 一叉落去就碎晒 比较干身🙈唔系我expect嘅磅蛋糕😳不过几钟意佢唔太甜 同埋都几多蓝莓💜系健康版嘅甜品🤫我同朋友都几钟意💯.伯爵茶鲜奶朱古力🍵🥛 +$10朱古力味同伯爵茶味balance得几好🤩不过唔好期望个茶味会好浓🤭系一杯带淡淡清香伯爵茶味嘅朱古力奶😛btw好钟意个拉花🥰.Brew coffee ☕️ $0跟餐送嘅~我自己唔太识品尝咖啡🤫佢话系用咗巴西豆🇧🇷不过都系普普通通嘅斋啡🤣
烤鸡菠萝汉堡配柠檬乳酪酱🍔 $88
咖啡白朱古力多士☕️🍫 $45