感觉上好似无耐之前先black series完,再加上睇过啲餐厅嘅menu觉得冇上次咁抵食,所以今次都冇咩特别book边间餐厅试!但系!!!!前几日见到原来除咗网上面有得book嘅餐厅,原来仲有啲wall-ins only嘅😳后知后觉嘅我完全唔知!!而且black series仲extend到下个星期日,所以大家快啲去试吓啦😆不过提提大家dinner set 6-8点先有,坐低嘅时候店员会比普通menu你,要再问先会有black series menu~而且座位有限,所以大家都系早少少去预少少时间排队好啲😛同埋用餐时间只有45mins,所以会食得有少少赶~.felt like black series was just a few days ago 😂 & now its back again! but this time the deals arent as good so didnt really try any of them 😆 except for this one! $88 for burger 🍔 fries 🍟 & a milkshake🥤at @burgercircu
felt like black series was just a few days ago 😂 & now its back again! but this time the deals arent as good so didnt really try any of them 😆 except for this one! $88 for burger 🍔 fries 🍟 & a milkshake🥤at @burgercircushk 🤩 just a reminder, its walk-in only & only from 6-8pm & limited seats + a 45 min time limit 🤣so make sure you come on time & eat fast!!
Black  Series  Dinner  Set

𝐁𝐥𝐚𝐜𝐤 𝐒𝐞𝐫𝐢𝐞𝐬 𝐃𝐢𝐧𝐧𝐞𝐫 𝐒𝐞𝐭 $𝟖𝟖
$88已经有齐晒burger、fries同埋milkshake!!!平时佢一杯milkshake都60几蚊㗎😳所以今次真系超级抵食~~

《美式芝士汉堡》
𝐀𝐦𝐞𝐫𝐢𝐜𝐚𝐧 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫
呢个burger都系用非常之简单嘅材料,meat patty、cheddar cheese、酸瓜同埋呢度嘅秘制酱汁。但有一种越简单就越好食嘅感觉~肉质juicy就基本啦🤤牛嘅生熟度都煮得啱啱好,唔会话太过结实。特别欣赏呢度burger嘅面包,软绵绵嘅口感非常之松化,好食!
Circus薯条

《Circus薯条》
𝐂𝐢𝐫𝐜𝐮𝐬 𝐅𝐫𝐢𝐞𝐬
钟意食芝士嘅你记得记得加$8转做呢一款Circus薯条🤤虽然我唔太钟意食洋葱(酱汁里便会mix埋洋葱),但系见到热辣辣嘅薯条上边淋上左劲多芝士酱,可以话系完全抗拒唔到😫
呢度嘅薯条系波浪形粗身𠮶一种,口感一流嘅同时又会食到新鲜薯仔嘅味道。
香滑奶昔

《香滑奶昔》
𝐌𝐢𝐥𝐤𝐬𝐡𝐚𝐤𝐞
menu上面无写,但其实饮品可以转lemonade~
奶昔有云呢拿、士多啤梨同朱古力味,都系啲大路嘅味道啦~
饮得美式奶昔就预咗会超邪恶,甜架啦,而且size都偏大,再加埋cream饮到尾可能会觉得有少少腻。呢度嘅奶昔口感都几啱我口味,唔会话太过水太浠咁。
朱古力味饮落唔会太甜,仲有少少苦苦地嘅感觉
整体来讲呢度嘅milkshake同burger一样,都几值得试!
𝐁𝐮𝐫𝐠𝐞𝐫 𝐂𝐢𝐫𝐜𝐮𝐬 @burgercircushk
📍#BELLYwongs_central
#BELLYwongs_burgers #BELLYwongs_american
Black  Series  Dinner  Set
Circus薯条